Over

Sinds 2016 kun je Sook Pieces vinden als sieraden/accessoires merk. Het is een klein merk dat zich richt op de koper die van handgemaakte vrolijke kwalitatief goede artikelen houdt. Sook Pieces staat voor pure/zuivere stuks die gemaakt zijn met de hand. Over elke combinatie, elk kraaltje, elk element dat toegevoegd is, wordt nagedacht. Er wordt steeds meer gewerkt met pure materialen. Denk hierbij aan edelstenen, kristal, sterling zilver of verguld goud. De gedachten hierachter is dat pure materialen kwaliteit leveren en daarbij een extra betekenis met zich meedragen.

Het gezicht achter Sook Pieces is Sungi Verhaar. Ze is van jongs af aan altijd bezig geweest met tekenen, ontwerpen van kleding en sieraden. Maar ook het vervaardigen hiervan. In 2013 is ze afgestudeerd aan de Mode Academie in den Haag. Na een keerpunt om haar werk voortzetten als verpleegkundige en nu docent,  bleef haar creatieve kant altijd trekken. Om deze reden heeft ze Sook Pieces opgestart om ander mensen met haar creativiteit te verblijden.
Naast het ontwerpen en in elkaar zetten van sieraden en accessoires is Sungi een echtgenote, moeder van twee meiden, een docent verpleegkunde op de Hogeschool en een fotograaf. Dit is voor haar de ideale combinatie haar creativiteit te combineren met het gezinsleven en het opleiden van nieuwe verpleegkundige.
Omdat Sook Pieces te groot begon te worden, heeft Sungi helaas moeten beslissen haar webshop te sluiten en zal nu uitsluitend haar producten nog bij Juffrouw Saartje verkopen. Sook Pieces houdt wel haar Etsy Shop open, waar af en toe nieuwe Pieces worden toegevoegd.

Wat mensen zeggennl_NLDutch
nl_NLDutch en_GBEnglish
%d bloggers liken dit: